cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

David Thewlis

David Wheeler

Data urodzenia: 1963-03-20

Miejsce urodzenia: Blackpool, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 191 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Kate Hardie (rozwód); Sara Sugarman (kwiecień 1992/94, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Teoria wszystkiego 8 Dennis Sciama Dennis Sciama
2013 Red 2 7 ---
2011 Lady 6 Michael Aris Michael Aris
2011 Anonimus 7 William Cecil William Cecil
2009 Weronika postanawia umrzeć 10 ---
2008 Chłopiec w pasiastej piżamie 9 Ojciec  Ojciec
2007 Harry Potter i Zakon Feniksa 10 Remus J. Lupin Remus J. Lupin
2006 Omen 10 Keith Jennings 	 Keith Jennings
2006 Nagi instynkt 2 9 ---
2005 Królestwo niebieskie 10 Szpitalnik  Szpitalnik
2004 Harry Potter i więzień Azkabanu 7 Profesor Lupin  Profesor Lupin
1997 Siedem lat w Tybecie 9 Peter Aufschnaiter  Peter Aufschnaiter
Londyński bulwar 1 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama