cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Peter Weir

Peter Lindsay Weir

Data urodzenia: 1944-08-21

Miejsce urodzenia: Sydney, Australia

Stan cywilny: żona Wendy Stites (1966 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Pan i władca: Na krańcu świata 6 Scenarzysta
2013 Pan i władca: Na krańcu świata 6 Reżyser
2010 Niepokonani 10 Scenarzysta
2010 Niepokonani 10 Reżyser
1998 Truman Show 6 Reżyser
1993 Bez lęku 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama