cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Ortiz

John Ortiz

Data urodzenia: 1968-05-23

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 173 cm

Stan cywilny: żona Jennifer Ortiz (obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Brudny szmal 9 Detektyw Torres Detektyw Torres
2013 Szybcy i wściekli 6 7 Braga Braga
2012 Poradnik pozytywnego myślenia 6 Ronnie 	 Ronnie
2009 Szybko i wściekle 10 ---
2008 W cieniu chwały 9 Sandy 	 Sandy
2007 Obcy kontra Predator 2 10 Szeryf Morales Szeryf Morales
2006 Miami Vice 7 José Yero  José Yero
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama