cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Data urodzenia: 1946-07-06

Wzrost: 177 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niezniszczalni 3 10 Barney Ross 	 Barney Ross
2014 Niezniszczalni 3 10 Scenarzysta
2012 Kula w łeb 10 ---
2012 Niezniszczalni 2 9 Barney Ross  Barney Ross
2012 Niezniszczalni 2 9 Scenarzysta
2010 Niezniszczalni 6 Barney Ross  Barney Ross
2010 Niezniszczalni 6 Scenarzysta
2010 Niezniszczalni 6 Reżyser
2003 Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd 1 Zabawkarz 	 Zabawkarz
1995 Zabójcy 10 Robert Rath 	 Robert Rath
1989 Tango i Cash 6 Ray Tango 	 Ray Tango
1988 Rambo III 7 Scenarzysta
1988 Rambo III 7 John Rambo John Rambo
1985 Rambo II 6 Scenarzysta
1985 Rambo II 6 John Rambo  John Rambo
1982 Rambo: Pierwsza krew 9 John Rambo 	 John Rambo
1982 Rambo: Pierwsza krew 9 Scenarzysta
1976 Rocky 7 Rocky Balboa Rocky Balboa
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Komentarze   

0 #1 Leatha 2020-01-28 06:10
Witam chciałem tylko powiedzieć, że strona strasznie długo
się wczytuje.

My homepage - Wincenty Krawczak: https://kredyty-rolnicze.co.pl/
Cytuj

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama