cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jordana Brewster

Jordana Brewster

Data urodzenia: 1980-04-26

Miejsce urodzenia: Panama City, Panama

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: mąż Andrew Form (6 maj 2007 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Szybcy i wściekli 6 7 Mia Mia
2011 Szybcy i wściekli 5 7 Mia Toretto Mia Toretto
2009 Szybko i wściekle 10 ---
2006 Teksańska masakra piłą mechaniczną: Początek 6 Dean 	 Dean
2001 Szybcy i wściekli 9 Mia Toretto  Mia Toretto
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama