cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Roman Polański

Roman Polański

Data urodzenia: 1933-08-18

Wzrost: 165 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Wenus w futrze 9 Scenarzysta
2013 Wenus w futrze 9 Reżyser
2010 Autor widmo 10 Scenarzysta
2010 Autor widmo 10 Reżyser
2005 Oliver Twist 6 Scenarzysta
2005 Oliver Twist 6 Reżyser
2002 Pianista 8 Reżyser
1992 Gorzkie gody 6 Scenarzysta
1992 Gorzkie gody 6 Reżyser
1974 Chinatown 7 Man with Knife Man with Knife
1974 Chinatown 7 Reżyser
1968 Dziecko Rosemary 10 Reżyser
1968 Dziecko Rosemary 10 Scenarzysta
1962 Nóż w wodzie 7 Reżyser
1962 Nóż w wodzie 7 Scenarzysta
Dziewiąte wrota 9 Scenarzysta
Dziewiąte wrota 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama