cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Christoph Waltz

Christoph Waltz

Data urodzenia: 1956-10-04

Miejsce urodzenia: Wiedeń, Austria

Wzrost: 174 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Jackie (rozwód), 3 dzieci: Miriam, Leon i Rachel; Judith Holste, córka

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Szefowie wrogowie 2 7 Bert Hanson Bert Hanson
2014 Muppety: Poza prawem 6 ---
2013 Tajemnica Zielonego Królestwa 7 Mandrake (głos) Mandrake (głos)
2012 Django 7 Dr. King Schultz Dr. King Schultz
2011 Trzej muszkieterowie 7 Kardynał Richelieu Kardynał Richelieu
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama