cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch

Data urodzenia: 1976-07-19

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 183 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Smaug / Nekromanta Smaug / Nekromanta
2013 Zniewolony. 12 Years a Slave 7 Ford Ford
2013 W ciemność: Star Trek 6 Khan Khan
2011 Szpieg 7 Peter Guillam Peter Guillam
2009 Darwin. Miłość i ewolucja 6 Joseph Hooker Joseph Hooker
2008 Kochanice króla 9 William Carey  William Carey
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama