cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Hilary Swank

Hilary Ann Swank

Data urodzenia: 1974-07-30

Miejsce urodzenia: Lincoln, Nebraska, USA

Wzrost: 168 cm

Stan cywilny: mąż Chad Lowe (28 września 1997 - 01 listopad 2007, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Sylwester w Nowym Jorku 8 Claire Morgan 	 Claire Morgan
2010 Wyrok skazujący 7 ---
2007 P.S. Kocham Cię 7 ---
2007 Wolność słowa 8 Erin Gruwell 	 Erin Gruwell
2004 Za wszelką cenę 8 Maggie Fitzgerald Maggie Fitzgerald
2003 Jądro ziemi 6 ---
2002 Bezsenność 10 Ellie Burr  Ellie Burr
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama