cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Cloris Leachman

Cloris Leachman

Data urodzenia: 1926-04-30

Miejsce urodzenia: Des Moines, Iowa, USA

Wzrost: 166 cm

Stan cywilny: George Englund ( 19 kwietnia 1953 - 29 grudnia 1978, rozwód), 5 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Krudowie 10 Babcia (głos) Babcia (głos)
2004 Trudne słówka 9 Evelyn Wright Evelyn Wright
2003 Zły Mikołaj 7 ---
2003 Alex i Emma 7 Babcia  Babcia
1969 Butch Cassidy und Sundance Kid 6 Agnes Agnes
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama