cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Rob Reiner

Rob Reiner

Data urodzenia: 1945-03-06

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 178 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 And So It Goes 9 Reżyser
2005 Z ust do ust 9 Reżyser
2003 Alex i Emma 7 Reżyser
2003 Alex i Emma 7 Wirtschafter  Wirtschafter
2003 Alex i Emma 7 Scenarzysta
1987 Narzeczona dla księcia 7 Reżyser
1986 Stań przy mnnie 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama