cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Bill Paxton

Bill Paxton

Data urodzenia: 1955-05-17

Miejsce urodzenia: Middlesbrough, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 180 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Wolny strzelec 6 Joe Loder 	 Joe Loder
2014 Na skraju jutra 9 Starszy sierżant Farell  Starszy sierżant Farell
2014 Million Dollar Arm 7 Tom House 	 Tom House
2002 Ręka Boga 6 Ojciec Fentona 	 Ojciec Fentona
2002 Ręka Boga 6 Reżyser
1997 Titanic 10 Brock Lovett Brock Lovett
1996 Twister 9 Bill Harding 	 Bill Harding
1990 Predator 2 8 ---
1984 Terminator 9 Punk Leader Punk Leader
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama