cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

F. Murray Abraham

Frederick Murray Abraham

Data urodzenia: 1939-10-24

Miejsce urodzenia: Pittsburgh, Pensylwania, USA

Wzrost: 180 cm

Stan cywilny: żona Kate Hannan (07 kwiecień 1962 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Bitwa pod Wiedniem 9 Marco D’Aviano 	 Marco D’Aviano
2001 Trzynaście duchów 7 Cyrus 	 Cyrus
2000 Szukając siebie 8 Profesor Robert Crawford 	 Profesor Robert Crawford
1995 Jej wysokość Afrodyta 10 Przewodnik chóru  Przewodnik chóru
1984 Amadeusz 8 Antonio Salieri Antonio Salieri
1983 Człowiek z blizną 10 Omar Suarez Omar Suarez
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama