cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Amber Tamblyn

Amber Rose Tamblyn

Data urodzenia: 1983-05-14

Miejsce urodzenia: Santa Monica, Kalifornia, USA

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: mąż David Cross (od 06.10.2012)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Django 7 Daughter of a Son of a Gunfighter Daughter of a Son of a Gunfighter
2010 127 godzin 6 Megan 	 Megan
2009 Babskie wakacje 6 Ashley Hartmann  Ashley Hartmann
2006 Klątwa 2 10 Aubrey Davis Aubrey Davis
2005 Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 10 Tibby Tibby
2002 The Ring 10 Katie Katie
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama