cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kiefer Sutherland

Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland

Data urodzenia: 1966-12-21

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Camelia Kath (12 września 1987 - 01 lutego 1990, rozwód), 1 dziecko; Kelly Winn (29 czerwca 1996 - 19 maja 2004, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Melancholia 8 John 	 John
2009 Potwory kontra Obcy 8 Generał W.R. Monger (głos)  Generał W.R. Monger (głos)
2008 Lustra 7 Ben Carson  Ben Carson
2002 Telefon 7 Stu Shepard 	 Stu Shepard
2001 Droga do wolności 9 ---
1996 Czas zabijania 8 Freddie Lee Cobb Freddie Lee Cobb
1986 Stań przy mnnie 9 Ace Merrill Ace Merrill
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama