cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
5/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Janusz Zaorski

Janusz Zaorski

Data urodzenia: 1947-09-19

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Syberiada polska 10 Reżyser
2002 Haker 8 Scenarzysta
2002 Haker 8 Reżyser
1997 Szczęśliwego Nowego Jorku 7 Reżyser
1997 Szczęśliwego Nowego Jorku 7 Scenarzysta
1989 Piłkarski poker 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama