cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Zbigniew Zamachowski

Zbigniew Zamachowski

Data urodzenia: 1961-07-17

Miejsce urodzenia: Brzeziny, Polska

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Anna Komornicka (rozwód); Aleksandra Justa (do 03.04.2012, rozwód), 4 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Bogowie 8 Stanisław Pasyk 	 Stanisław Pasyk
2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei 6 Nawiślak 	 Nawiślak
2012 Pokłosie 10 Sierżant Włodzimierz Nowak Sierżant Włodzimierz Nowak
2006 Dublerzy 10 ---
2003 Zróbmy sobie wnuka 6 Gustaw Mytnik Gustaw Mytnik
2001 Stacja 8 Dymecki, właściciel stacji Dymecki, właściciel stacji
2001 Wiedźmin 6 Jaskier 	 Jaskier
2001 Cześć, Tereska 7 Edzio 	 Edzio
1999 Ogniem i mieczem 7 Jerzy Michał Wołodyjowski 	 Jerzy Michał Wołodyjowski
1997 Szczęśliwego Nowego Jorku 7 Ignacy "Potejto" Ignacy
1995 Zawrócony 8 Tomasz Siwek 	 Tomasz Siwek
Czas surferów 9 "Klama"
Ciało 6 Adaś Dizel Adaś Dizel
Kochanie, chyba Cię zabiłem 1 Jan Pokojski 	 Jan Pokojski
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama