cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Cary Elwes

Ivan Simon Cary Elwes

Data urodzenia: 1962-10-26

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 181 cm

Stan cywilny: żona Lisa Marie Kurbikoff , 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Sex Story 10 Dr Metzner 	 Dr Metzner
2010 Piła 3D 8 Dr Lawrence Gordon Dr Lawrence Gordon
2010 W imię zemsty 9 Ethan Belfrage Ethan Belfrage
2004 Piła 6 Dr Lawrence Gordon 	 Dr Lawrence Gordon
1997 Kłamca, kłamca 9 Jerry Jerry
1996 Twister 9 Dr Jonas Miller Dr Jonas Miller
1992 Drakula 9 Lord Arthur Holmwood Lord Arthur Holmwood
1987 Narzeczona dla księcia 7 Westley Westley
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama