cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Hank Azaria

Henry Albert Azaria

Data urodzenia: 1964-04-25

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: żona Helen Hunt ( 17 lipca 1999 - 18 grudnia 2000, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Smerfy 2 6 ---
2013 Królowa XXX 6 Jerry Damiano Jerry Damiano
2013 Lovelace 10 ---
2011 Hop 7 Carlos / Phil (głos) 	 Carlos / Phil (głos)
2010 Miłość i inne używki 6 Dr Stan Knight 	 Dr Stan Knight
2009 Noc w muzeum 2 8 Kahmunrah / Abe Lincoln 	 Kahmunrah / Abe Lincoln
2004 Epitafium 8 Daniel Collins Daniel Collins
2001 Ulubieńcy Ameryki 7 Hector Gorgonzolas 	 Hector Gorgonzolas
1998 Godzilla 8 Victor Victor
1998 Wielkie nadzieje 7 Estella 	 Estella
1995 Gorączka 9 Alan Marciano Alan Marciano
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama