cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Robert Rodriguez

Robert Anthony Rodriguez

Data urodzenia: 1968-06-20

Miejsce urodzenia: San Antonio, Teksas, USA

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Elizabeth Avellan (09.07.

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Mali agenci. Wyścig z czasem 4D 7 Scenarzysta
2011 Mali agenci. Wyścig z czasem 4D 7 Reżyser
2005 Miasto grzechu 10 Reżyser
2003 Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd 1 Scenarzysta
2003 Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd 1 Reżyser
2002 Mali agenci 2: Wyspa marzeń Reżyser
2002 Mali agenci 2: Wyspa marzeń Scenarzysta
2001 Mali agenci 1 Scenarzysta
2001 Mali agenci 1 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama