cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Christopher Lloyd

Christopher Allen Lloyd

Data urodzenia: 1938-10-22

Miejsce urodzenia: czterokrotnie żonaty: Catherine Boyd (06.06.1959 - 1971, rozwód); Kay Tornborg (1975 - 1987, rozwód

Wzrost: 185 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Sin City 2: Damulka warta grzechu 8 Kroenig Kroenig
2006 Wpuszczony w kanał 6 Scenarzysta
1990 Powrót do przyszłości III 10 Dr Emmett Brown 	 Dr Emmett Brown
1989 Powrót do przyszłości II 9 Dr Emmett Brown Dr Emmett Brown
1985 Trop 6 Profesor Plum 	 Profesor Plum
1985 Powrót do przyszłości 8 Dr. Emmett Brown Dr. Emmett Brown
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama