cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Carroll Lynch

John Carroll Lynch

Data urodzenia: 1963-08-01

Miejsce urodzenia: Boulder, Colorado, USA

Wzrost: 191 cm

Stan cywilny: żona Brenda Wehle (1997 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 The Pretty One 1 Frank Frank
2011 Kocha, lubi, szanuje 7 Bernie Riley  Bernie Riley
2011 Paul 10 Moses Buggs Moses Buggs
2010 Wyspa tajemnic 6 Deputy Warden McPherson Deputy Warden McPherson
2008 Gran Torino 7 ---
2005 Zaklęte serca 8 Gregory Gregory
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama