cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jason Friedberg

Jason Friedberg

Data urodzenia: 1971-10-13

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Best Night Ever 10 Scenarzysta
2014 Best Night Ever 10 Reżyser
2010 Wampiry i świry 8 Reżyser
2010 Wampiry i świry 8 Scenarzysta
2008 Totalny kataklizm 10 Scenarzysta
2008 Totalny kataklizm 10 Reżyser
2000 Straszny film 10 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama