cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Anchorman 2: The Legend Continues 8 ---
2012 Les Miserables: Nędznicy 10 Thénardier  Thénardier
2012 Madagaskar 3 6 Julien (głos)  Julien (głos)
2011 Hugo i jego wynalazek 6 Nadzorca stacji kolejowej 	 Nadzorca stacji kolejowej
2009 Brüno 8 Scenarzysta
2009 Brüno 8 Bruno Bruno
2008 Madagaskar 2 9 Julien (głos) 	 Julien (głos)
2006 Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej 7 Scenarzysta
2006 Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej 7 Borat Sagdiyev Borat Sagdiyev
2005 Madagaskar 6 Julien (głos)  Julien (głos)
2002 Ali G 6 Ali G / Borat Ali G / Borat
2002 Ali G 6 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama