cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Eddie Murphy

Eddie Murphy

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Tysiąc słów 6 Jack McCall 	 Jack McCall
2009 Wyobraź sobie 8 Evan 	 Evan
2008 Mów mi Dave 7 Dave / Kapitan 	 Dave / Kapitan
2002 Ja, szpieg 9 Kelly Robinson Kelly Robinson
2002 Showtime 8 Trey Sellars Trey Sellars
2001 Dr Dolittle 2 9 Dr John Dolittle Dr John Dolittle
2001 Shrek 8 Osioł (głos)  Osioł (głos)
1999 Wielka Heca Bowfingera 8 ---
1998 Dr Dolittle 10 Dr John Dolittle Dr John Dolittle
1983 Nieoczekiwana zmiana miejsc 8 Billy Ray Valentine 	 Billy Ray Valentine
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama