cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Mia Wasikowska

Mia Wasikowska

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Tylko kochankowie przeżyją 1 Ava Ava
2013 Stoker 10 India Stoker India Stoker
2012 Gangster 9 Bertha Minnix Bertha Minnix
2011 Jane Eyre 9 Jane Eyre  Jane Eyre
2010 Alicja w Krainie Czarów 8 Alicja Kingsleigh  Alicja Kingsleigh
2010 Wszystko w porządku 9 Joni  Joni
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama