cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James DeMonaco

James DeMonaco

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Noc oczyszczenia: Anarchia 10 Reżyser
2014 Noc oczyszczenia: Anarchia 10 Scenarzysta
2013 Noc oczyszczenia 9 Reżyser
2006 Zew krwi 6 Scenarzysta
1998 Negocjator 8 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama