cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Izabela Kuna

Izabela Kuna

Data urodzenia: 1970-11-25

Miejsce urodzenia: Tomaszów Mazowiecki, Polska

Stan cywilny: mąż Marek Modzelewski, 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Warsaw by night 8 Iga Iga
2013 Biegnij, chłopcze, biegnij 9 ---
2013 Płynące wieżowce 9 ---
2010 Śniadanie do łóżka 10 Ewa 	 Ewa
2010 Lincz 7 Jagoda Słota 	 Jagoda Słota
2009 Galerianki 10 Matka Alicji Matka Alicji
2009 Złoty środek 9 Recepcjonistka Ula 	 Recepcjonistka Ula
2008 Miłość na wybiegu 9 Ilona Ilona
2007 Hindenburg: Titanic of the Skies 10 ---
1997 Historie miłosne 9 ---
Pod mocnym aniołem 10 Katarzyna 	 Katarzyna
Lejdis 1 Gośka 	 Gośka
Ciało 6 Siostra Felicyta Siostra Felicyta
Kochanie, chyba Cię zabiłem 1 Janina Pokojska 	 Janina Pokojska
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama