cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Marcus Dunstan

Marcus Dunstan

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Kolekcjoner 10 Scenarzysta
2012 Kolekcjoner 10 Reżyser
2012 Pirania 3DD 9 Scenarzysta
2012 Pirania 3DD 9 Scenarzysta
2010 Piła 3D 8 Scenarzysta
2009 Piła VI 10 Scenarzysta
2008 Piła V 7 Scenarzysta
2008 Krwawa uczta II - Powrót bestii 7 Scenarzysta
2007 Piła IV 9 Scenarzysta
2005 Krwawa uczta 10 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama