cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Eric Balfour

Eric Salter Balfour

Data urodzenia: 1977-04-24

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 187 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Skyline 9 Jarrod 	 Jarrod
2009 Horsemen - jeźdźcy Apokalipsy 8 ---
2009 Amerykańskie ciacho 7 Sean  Sean
2005 Seks to nie wszystko 7 David 	 David
2003 Teksańska masakra piłą mechaniczną 8 Kemper 	 Kemper
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama


Reklama

Reklama