cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Dwight Yoakam

Dwight David Yoakam

Data urodzenia: 1956-10-23

Miejsce urodzenia: Pikeville, Kentucky, USA

Wzrost: 183 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Adrenalina 2. Pod napięciem 8 Doc Miles  Doc Miles
2008 Cztery gwiazdki 9 ---
2006 Adrenalina 10 Doc Miles Doc Miles
2005 Polowanie na druhny 10 Mr. Kroeger Mr. Kroeger
2002 Azyl 9 Raoul  Raoul
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama