cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz

Data urodzenia: 1997-02-10

Miejsce urodzenia: Atlanta, Georgia, USA

Wzrost: 161 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Bez litości 9 Teri Teri
2014 Zostań, jeśli kochasz 6 Mia Hall Mia Hall
2014 Muppety: Poza prawem 6 ---
2013 Carrie 7 Carrie White Carrie White
2013 Kick-Ass 2 7 ---
2013 Movie 43 8 Amanda 	 Amanda
2012 Mroczne cienie 8 ---
2011 Hugo i jego wynalazek 6 Isabelle 	 Isabelle
2010 Kick-Ass 10 Mindy Macready / Hit-Girl Mindy Macready / Hit-Girl
2009 Czas odkupienia 7 Toby Bishop Toby Bishop
2008 Piorun 10 ---
2006 Agent XXL 2 6 Carrie Fuller  Carrie Fuller
2005 Amityville 10 Chelsea Lutz  Chelsea Lutz
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama