cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Christopher Nolan

Christopher Johnathan James Nolan

Data urodzenia: 1970-07-30

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 180 cm

Stan cywilny: żona Emma Thomas (od 1997- obecnie), 4 dzieci: córka Flora oraz synowie Rory, Oliver i Magnus

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Interstellar 10 Reżyser
2014 Interstellar 10 Scenarzysta
2012 Mroczny rycerz powstaje 7 Reżyser
2010 Incepcja 6 Reżyser
2006 Prestiż 8 Reżyser
2005 Batman – Początek 7 Reżyser
2002 Bezsenność 10 Reżyser
2000 Memento 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama