cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Michael Winterbottom

Michael Winterbottom

Data urodzenia: 1961-03-29

Wzrost: 180 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 The Trip to Italy 8 Scenarzysta
2014 The Trip to Italy 8 Reżyser
2010 Morderca we mnie 9 Reżyser
2008 Genua. Włoskie lato. 6 Reżyser
2008 Genua. Włoskie lato. 6 Scenarzysta
2007 Cena odwagi 7 Reżyser
1996 Więzy miłości 6 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama