cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jose Pablo Cantillo

Jose Pablo Cantillo

Data urodzenia: 1979-03-30

Miejsce urodzenia: Marshfield, Wisconsin, USA

Wzrost: 175 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Elizjum 9 ---
2009 Ulice we krwi 9 Detektyw Pepe Vasquez Detektyw  Pepe Vasquez
2008 Mistrz 10 ---
2007 Niepokój 6 Oficer Gutierrez 	 Oficer Gutierrez
2006 Adrenalina 10 Verona Verona
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama