cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Denzel Washington

Denzel Hayes Washington Jr.

Data urodzenia: 1954-12-28

Miejsce urodzenia: Mount Vernon, Nowy Jork, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona Pauletta Washington (25 czerwiec 1983 - obecnie), 4 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Bez litości 9 Robert McCall 	 Robert McCall
2013 Agenci 8 ---
2009 Metro strachu 6 ---
2007 American Gangster 8 Frank Lucas  Frank Lucas
2006 Deja Vu 6 Doug Carlin Doug Carlin
2006 Plan doskonały 8 Detektyw Keith Frazier 	 Detektyw Keith Frazier
2004 Człowiek w ogniu 6 Joyhn W. Creasy Joyhn W. Creasy
2000 Tytani 10 Trener Herman Boone 	 Trener Herman Boone
1999 Kolekcjoner kości 7 Lincoln Rhyme  Lincoln Rhyme
1998 Stan oblężenia 10 Anthony "Hub" Hubbard Anthony
1998 W sieci zła 9 Detektyw John Hobbes 	 Detektyw John Hobbes
1993 Raport Pelikana 6 Gray Grantham 	 Gray Grantham
Dzień próby 6 Detektyw Alonzo Harris Detektyw Alonzo Harris
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama