cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Christian Slater

Christian Michael Leonard Slater

Data urodzenia: 1969-08-18

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 174 cm

Stan cywilny: żona Ryan Haddon (12 lutego 2000 - 21 listopada 2006, rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Nimfomanka. Część II 9 ---
2013 Nimfomanka - Część I 9 Ojciec Joe 	 Ojciec Joe
2012 Kula w łeb 10 ---
2009 Czarny cadillac 10 ---
2008 Przeklęta forsa 10 Pollen 	 Pollen
2006 Człowiek widmo 2 9 ---
2005 Alone in the Dark: Wyspa cienia 7 Edward Carnby Edward Carnby
2004 Łowcy umysłów 7 J.D. Reston 	 J.D. Reston
1998 Powódź 8 Tom 	 Tom
1991 Robin Hood: Książę Złodziei 10 Will Scarlett 	 Will Scarlett
1986 Imię róży 10 Adso z Melku  Adso z Melku
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama