cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Danny Huston

Danny Huston

Data urodzenia: 1962-05-14

Miejsce urodzenia: Rzym, Włochy

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Virginia Madsen (1989 - 1992, rozwód); Katie Jane Evans (2001 - 2007, rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Kongres 10 Jeff 	 Jeff
2012 Hitchcock 6 Whitfield Cook Whitfield Cook
2012 Gniew tytanów 6 Posejdon Posejdon
2010 Honor wojownika 6 ---
2010 Robin Hood 6 Król Ryszard Lwie Serce  Król Ryszard Lwie Serce
2010 Furia 9 Bennett Bennett
2009 X-Men Geneza: Wolverine 6 William Stryker 	 William Stryker
2005 Wierny ogrodnik 10 Sandy Woodrow 	 Sandy Woodrow
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama