cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Anna Faris

Anna Kay Faris

Data urodzenia: 1976-11-29

Miejsce urodzenia: Baltimore, Maryland, USA

Wzrost: 163 cm

Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: Ben Indra (03 czerwca 2004 - 19 lutego 2008, rozwód); Chris Pratt (09 lipca 2009 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Daję nam rok 8 ---
2011 Alvin i Wiewiórki 3 6 Jeanette (głos) Jeanette (głos)
2011 Szalona noc 10 ---
2009 Alvin i wiewiórki 2 6 Żaneta (głos)  Żaneta (głos)
2009 Klopsiki i inne zjawiska pogodowe 10 Sam Sparks (głos)  Sam Sparks (głos)
2006 Straszny film 4 9 Cindy Campbell 	 Cindy Campbell
2005 Zostańmy przyjaciółmi 7 Samantha James Samantha James
2005 Tajemnica Brokeback Mountain 10 LaShawn Malone 	 LaShawn Malone
2003 Straszny film 3 6 Cindy Campbell 	 Cindy Campbell
2003 Między słowami 10 Kelly 	 Kelly
2001 Straszny film 2 9 Cindy Campbell Cindy Campbell
2000 Straszny film 10 Cindy Campbell Cindy Campbell
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama