cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Barry Shabaka Henley

Barry Joseph Henley

Data urodzenia: 1954-09-15

Miejsce urodzenia: Nowy Orlean, Luizjana, USA

Wzrost: 188 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Carrie 7 Dyrektor Morton Dyrektor Morton
2011 Wielki rok 7 ---
2010 Terminal 6 Thurman Thurman
2009 Stan gry 9 Gene Stavitz Gene Stavitz
2009 Horsemen - jeźdźcy Apokalipsy 8 ---
2006 Miami Vice 7 Castillo Castillo
2004 Zakładnik 10 Daniel Daniel
2001 Ali 7 Herbert Muhammad Herbert Muhammad
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama


Reklama

Reklama