cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Glenn Morshower

Glenn Bennett

Data urodzenia: 1959-04-24

Miejsce urodzenia: Dallas, Teksas, USA

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: żona Carolyn (30 grudnia 1978 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 1000 lat po Ziemi 10 Komandor Velan Komandor Velan
2011 Moneyball 10 ---
2011 Transformers 3 10 ---
2009 Człowiek, który gapił się na kozy 7 ---
2009 Transformers: Zemsta upadłych 9 Generał Morshower Generał Morshower
2006 Wszyscy ludzie króla 10 Dolph Pilser 	 Dolph Pilser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama


Reklama

Reklama

Reklama