cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kevin Dunn

Kevin Dunn

Data urodzenia: 1956-08-24

Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Katina Alexander (19 lipiec 1986 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 jOBS 10 ---
2011 Wojownik 9 ---
2011 Transformers 3 10 ---
2009 Transformers: Zemsta upadłych 9 Ron Witwicky Ron Witwicky
2007 Ukryta strategia 10 ---
2007 Transformers 8 ---
1998 Godzilla 8 Pułkownik Hicks  Pułkownik Hicks
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama