cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Embeth Davidtz

Embeth Jean Davidtz

Data urodzenia: 1965-08-11

Miejsce urodzenia: Lafayette, Indiana, USA

Wzrost: 173 cm

Stan cywilny: mąż Jason Sloane (22 czerwca 2002 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niesamowity Spider-Man 2 10 Mary Parker Mary Parker
2013 Paranoja 6 ---
2013 Europa Report 10 ---
2007 Słaby punkt 6 Jennifer Crawford 	 Jennifer Crawford
2001 Trzynaście duchów 7 Kalina Kalina
2001 Bunkier 6 Dr Philippa Horwood Dr Philippa Horwood
1998 W sieci zła 9 Gretta Milano 	 Gretta Milano
1993 Lista Schindlera 8 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama