cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jeremy Renner

Jeremy Lee Renner

Data urodzenia: 1971-01-07

Miejsce urodzenia: Modesto, Kalifornia, USA

Wzrost: 178 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Imigrantka 7 ---
2013 Hansel i Gretel: Łowcy czarownic 6 Hansel  Hansel
2012 Dziedzictwo Bourne'a 7 ---
2012 Avengers 9 ---
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol 8 William Brandt 	 William Brandt
2010 Miasto złodziei 10 James Coughlin 	 James Coughlin
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama