cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Keanu Reeves

Keanu Charles Reeves

Data urodzenia: 1964-09-02

Miejsce urodzenia: Bejrut, Liban

Wzrost: 186 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 John Wick 7 John Wick John Wick
2013 Człowiek Tai Chi 7 Donaka Mark 	 Donaka Mark
2013 Człowiek Tai Chi 7 Reżyser
2008 Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia 8 ---
2008 Królowie ulicy 10 Detektyw Tom Ludlow  Detektyw Tom Ludlow
2006 Dom nad jeziorem 10 Alex Wyler Alex Wyler
2005 Constantine 5 John Constantine  John Constantine
2003 Lepiej późno niż później 8 Julian Mercer Julian Mercer
2003 Matrix Rewolucje 6 Neo 	 Neo
2003 Matrix - Reaktywacja 10 Neo 	 Neo
2001 Słodki listopad 10 Nelson Moss Nelson Moss
1999 Matrix 9 Neo Neo
1997 Adwokat diabła 6 Kevin Lomax Kevin Lomax
1994 Speed - Niebezpieczna prędkość 9 Oficer Jack Traven 	 Oficer Jack Traven
1992 Drakula 9 Jonathan Harker Jonathan Harker
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama