cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Cho

John Yohan Cho

Data urodzenia: 1972-06-16

Miejsce urodzenia: Seul, Korea Południowa

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Kerri Higuchi (2006 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 W ciemność: Star Trek 6 Sulu Sulu
2013 Złodziej tożsamości 10 Daniel Casey Daniel Casey
2012 Go On 9 ---
2012 Pamięć absolutna 8 McClane 	 McClane
2012 American Pie: Zjazd absolwentów 6 John  John
2002 Solaris 9 Wysłannik 	 Wysłannik
1999 American Beauty 9 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama