cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Karl Urban

Karl-Heinz Urban

Data urodzenia: 1972-06-07

Miejsce urodzenia: Wellington, Nowa Zelandia

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona Natalie Wihongi (16 września 2004 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Riddick 10 ---
2013 W ciemność: Star Trek 6 Bones Bones
2010 Red 6 William Cooper William Cooper
2005 Doom 6 John "Reaper" Grimm 	 John
2004 Krucjata Bourne'a 10 Kirill  Kirill
2002 Statek widmo 8 Munder Munder
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama