cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jodie Foster

Alicia Christian Foster

Data urodzenia: 1962-11-19

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 160 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Elizjum 9 ---
2006 Plan doskonały 8 Madeliene White  Madeliene White
2005 Plan lotu 6 Kyle Pratt 	 Kyle Pratt
2004 Bardzo długie zaręczyny 10 Elodie Gordes Elodie Gordes
2002 Azyl 9 Meg Altman  Meg Altman
1994 Maverick 10 Annabelle Bransford 	 Annabelle Bransford
1991 Milczenie owiec 7 Clarice Starling Clarice Starling
1976 Taksówkarz 6 Iris Iris
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama