cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jean Reno

Juan Moreno y Herrera Jiménez

Data urodzenia: 1948-07-30

Miejsce urodzenia: Casablanca, Maroko Francuskie (obecnie Maroko)

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: Genevieve Reno (1977 - 1995, rozwód), 2 dzieci; Nathalie Dyszkiewicz (1996 - 2001, rozwód), 2 dzieci; Zofia Borucka (29 lipiec 2006 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Alex Cross 6 Leon Mercier Leon Mercier
2012 Faceci od kuchni 9 Alexandre Lagarde Alexandre Lagarde
2009 Zamknięty krąg 8 Milo Malakian  Milo Malakian
2009 Różowa Pantera 2 9 Ponton 	 Ponton
2006 Kod da Vinci 6 Bezu Fache  Bezu Fache
2006 Różowa Pantera 7 Ponton 	 Ponton
2005 Imperium wilków 8 Jean-Louis Schiffer Jean-Louis Schiffer
2004 Grunt to rodzinka 7 Ange Leoni Ange Leoni
2002 Mężczyzna moich marzeń 10 Rose 	 Rose
2001 Goście w Ameryce 7 Hrabia Thibault  Hrabia Thibault
1998 Ronin 7 Vincent 	 Vincent
1998 Godzilla 8 Philippe Roaché Philippe Roaché
1996 Mission: Impossible 8 Franz Krieger 	 Franz Krieger
1995 Francuski pocałunek 10 Jean-Paul Jean-Paul
1994 Leon zawodowiec 7 Léon Léon
1990 Nikita 7 Wiktor czyściciel 	 Wiktor czyściciel
1988 Wielki błękit 8 Enzo Molinari 	 Enzo Molinari
Raj dla par 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama