cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Tchéky Karyo

Tchéky Karyo

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Bella i Sebastian 8 César 	 César
2004 Blueberry 8 Wuj  Wuj
2003 Jądro ziemi 6 Dr Serge Leveque  Dr Serge Leveque
1995 GoldenEye 8 Dmitri Mishkin Dmitri Mishkin
1995 Bad Boys 10 Fouchet  Fouchet
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama


Reklama

Reklama

Reklama